SAP Consultancy

SAP Consultancy

Voor als je nét iets meer zoekt en nét iets meer (resultaat) verwacht

Onze visie

Wij vinden dat Consultancy om meer moet draaien dan alleen het uitvoeren van een opdracht. Voor ons draait het namelijk om proactief meedenken vanuit een kritische en vooral ook onafhankelijke blik.

Full-service SAP Technology

Wij zijn in de volledige breedte van de technologische kant ontwikkeld. En dat betekent dat we vrijwel al jouw vragen op het gebied van SAP Technology kunnen beantwoorden en invullen.

Verlengstuk IT organisatie

Wij vormen met onze SAP Technology Consultants, Project Managers en Architecten graag het ideale verlengstuk van de IT organisatie van onze klanten. Daarbij brengen we relevante kennis en ervaring naar binnen en zorgen we voor synergie in de samenwerking.

Al een beheerpartner?

Ook wanneer je al voorzien bent van een beheerpartner, kunnen onze SAP Consultants hier juist een prima aanvulling op zijn. Want ook bij onze huidige klanten is er vaak al een beheerpartner, maar worden wij juist ingezet omdat we meer komen brengen. Zo kan een samenwerking met meerdere partijen dus prima samengaan.

Abonnementen

We bieden meerdere abonnementen op onze Consultancy Services aan. Zo kun je op voorhand uren inkopen, maar dit juist ook achteraf doen. Ook heb je de mogelijkheid om flexibel en eenvoudig op en ook weer af te schalen. We passen onze abonnementen volledig aan op jouw behoefte.

Meer weten? Neem contact op met Chris!

SAP Consultancy
Chris Tegelaar Managing Director