Hoe wij samenwerken met onze klanten

Welke service we ook bieden, we zorgen er altijd voor dat wij het ideale verlengstuk van jouw IT organisatie vormen. Een écht partnerschap met voldoende ruimte voor co-creatie, collegialiteit en altijd een onafhankelijke scherpe blik.
SAP Consultancy

SAP Consultancy

Wanneer je meer verwacht van een SAP Partner

Wij vinden dat SAP Consultancy moet draaien om meer dan alleen maar een opdracht realiseren. We willen graag waarde toevoegen door een kritische en scherpe houding waarbij onafhankelijkheid centraal staat. Van ons mag je nét iets meer verwachten.

SAP Projecten

SAP Projecten

Zoek je zekerheid en geen onaangename verrassingen?

Wij verzorgen volledige SAP Projecten van begin tot eind. Zo helpen we onze klanten bij de opstart met een Project Start Architectuur, budgetbepaling en volledige uitvoering en embedding in de organisatie. Wij zorgen hierbij voor zekerheid en voorspelbaarheid.

SAP Support

SAP Support

Het beste alternatief voor off- & nearshoring

Onze SAP Support Services is hét alternatief voor off- & nearshoring. Jij hebt lagere kosten, wij een hogere mate van flexibiliteit. Samenwerken met Nederlands sprekende mensen met bakken aan ervaring in de SAP Consultancy? Kies dan voor een SAP Support Service.

SAP Interim Management

SAP Interim Management

Managers die het snappen en doorleven

Ben je op zoek naar een tijdelijke manager voor het runnen van je SAP afdeling? Dan zijn onze Interim Managers er om je te helpen. Zij beschikken over de juiste kennis van SAP en hebben ruime ervaring met het aansturen van (multidisciplinaire) teams. Managers met eigenaarschap.

SAP Managed Services

SAP Managed Services

Wanneer je op zoek bent naar ultieme ontzorging en proactiviteit

Als het om jouw SAP landschap gaat, ben je op zoek naar stabiliteit en continuïteit. Of het nu om SAP Development, SAP Technisch Applicatiebeheer of Integratie gaat, vanuit onze proactiviteit ontzorgen wij onze klanten hier volledig in.