SAP Projecten

SAP Projecten

Wij verzorgen volledige SAP projecten. Van het maken van een business case tot architectuur en van implementatie tot realisatie.

Onze visie

Projecten doe je samen. Althans, dat vinden wij. Want als we samen een project voorbereiden, realiseren en implementeren is het heel fijn om het moment dat alle kennis en ervaring in jouw organisatie geborgd is. Natuurlijk zijn we er en blijven we er op het moment dat je ons nodig hebt. Maar in principe is onze visie dat we onszelf onmisbaar moeten maken.

S/4HANA

Heb je het gevoel dat je iets met S/4HANA moet? En heb je inmiddels al het advies gekregen om in ieder geval een technische migratie naar S/4HANA te doen? Doe dit dan vooral niet. Want hoe erg wij ook geloven in de kracht van de technologische kant van SAP, is dit (vaak) niet de beste oplossing.

Waarde uit S/4HANA voor jouw organisatie

Wij helpen bedrijven om precies te pinpointen waar de potentiële waarde in S/4HANA zit voor hun bedrijf. Wij laten organisaties zien hoe ze het potentieel van S/4HANA kunnen benutten. Zo zetten we verschillende tools op systeem- en applicatieniveau maar kijken we met name waar op het niveau van bedrijfsprocessen winst behaald kan worden.

Welke projecten pakken wij graag aan?

Wij realiseren SAP of SAP gerelateerde projecten voor SAP gebruikers die SAP R/3 of S/4HANA als core hebben. Daarbij kunnen wij het gehele project of een gedeelte van een project managen.

3rd party coördinatie

Heb je al een beheer- of projectpartner maar heb je toch het idee dat het niet helemaal goed gaat? Ook dan zijn wij er om het project namens jou aan te sturen. Onze Project Managers en Project Architecten hebben namelijk de juiste ervaring om beheer- en projectpartners aan te sturen. En dit kunnen zeker ook functionele consultants zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld één van de grootste migraties naar S/4HANA aangestuurd bij de NS waar Capgemini en Mybrand de partners waren. Onze ervaring leert, dat dit heel goed samen kan gaan.

Toolselectie & aanbestedingen

Oriënteer jij je op een bepaalde tool, applicatie of dienstverlening in de vorm van een aanbesteding? Ook dan helpen wij je graag verder. Zo hebben we bijvoorbeeld ervaring in toolselectie van Enterprise Architectuur, een aanbesteding van een Robotics applicatie en het opstellen van meerdere aanbestedingen voor een ERP-landschap. 

Meer weten over onze aanpak bij SAP projecten? We helpen je graag verder!

SAP Projecten
Chris Tegelaar Managing Director