Werken bij

Werken bij

Welkom op misschien wel de belangrijkste pagina van onze website. We hebben als missie om de beste werkplek in Nederland te zijn voor SAP professionals die geloven in de kracht van SAP Technology. Of je nu SAP Developer, Integratie Specialist, Project Manager of Architect bent, bij ons is de kans groot dat je de beste en vooral ook leukste werkplek in je SAP carrière gaat krijgen. Dat is overigens geen marketingpraat: het zijn juist de anekdotes en verhalen van onze mensen. Lees daarom vooral wat zij ervan vinden waarom zij voor ons gekozen hebben!

Het ontstaan

We zijn ruim twintig (!) jaar geleden opgericht vanuit de praktijkervaring dat functioneel SAP consultants meer aanzien hadden dan technische consultants. Zo kregen ze meer salaris, mooiere werkplekken maar vooral ook veel meer waardering. En daar stoorden wij ons aan. Daarom besloten we een werkplek te creëren voor techneuten en zo te werken aan een wereld waarin SAP techneuten minstens dezelfde waardering kregen als de functioneel consultants. En dat is gelukt!

Werken bij

‘Toen ik acht jaar geleden kwam solliciteren, sprak het verhaal over het ontstaan van Partners in Technology me vooral heel erg aan. Want het klopt: in veel organisaties waar ze naast techniek vooral veel functioneel doen, merk je dat techniek vaak nog ondergewaardeerd is. Hier is dat overduidelijk niet het geval!’

Onze focus

We zijn de enige SAP partner in Nederland die zich voor 100% focust op de technologische kant van het ecosysteem van SAP. Onze consultants geloven dan ook dat juist deze technologische kant het verschil kan maken in procesoptimalisatie en samen met onze project managers en architecten zorgen wij er dan ook voor dat SAP gebruikers nóg beter gebruik kunnen maken van deze technologische kant. We willen graag dat onze klanten deze kracht benutten. En wij weten hoe.

Werken bij

‘Het is een misvatting dat bij ons alleen maar techneuten werken. Dat is niet zo. Bij ons werken vooral mensen die geloven in de kracht van de techniek van SAP en hier hun passie in hebben. Wij hebben het sterke geloof dat onze klanten hier, vanuit onze onafhankelijke blik, veel mee kunnen winnen.’

Onze cultuur

We zijn trots op onze cultuur. Dit is namelijk de belangrijkste pijler in onze organisatie en juist daarom spenderen we hier veel tijd en aandacht aan. We hebben onze cultuur teruggebracht naar drie kernwaarden:

  • Authenticiteit. Iedereen mag lekker zichzelf zijn bij ons. De één doet dit door vooral over gamen en de ander door wat meer over het weer te mopperen. Alles kan en alles mag, mits je maar jezelf kan zijn!
  • Gelijkwaardigheid. Wij geloven er sterk in dat iedereen gelijkwaardig is aan elkaar. Naast het feit dat dit vaak zorgt voor onderlinge vriendschappen betekent dit vooral dat we niet met bazen werken. Daar geloven we niet in.
  • Eigen verantwoordelijkheid. Iedereen bij ons bepaalt zelf hoe, waar en wanneer hij of zij werkt. Natuurlijk stemmen we dit altijd af met de klant, maar het is een heel praktisch voorbeeld van hoe eigen verantwoordelijkheid bij ons werkt. En, het werkt!
Werken bij

‘Veel bedrijven roepen vaak dat ze mensen centraal stellen. Hier is dat ook echt zo. De aandacht die je hier krijgt, vind je namelijk nergens. Dat is mijn sterke overtuiging en vooral ook mijn ervaring. Ik heb bij veel consultancy organisaties gezeten, maar Partners in Technology spant, in positieve zin, de kroon. De aandacht, erkenning en waardering die je hier krijgt, ga je nergens anders vinden!’

Eigen eindklanten

We hebben een ijzersterke focus op eigen eindklanten. Niet omdat we de rest van de markt niet aardig vinden, maar juist omdat we met onze kernwaarden het beste aansluiten bij eigen eindklanten. Zij kiezen namelijk bewust voor onze mensen, onze cultuur en onze manier van werken. In de praktijk betekent dit dat we vaak het verlengstuk van de klantorganisatie vormen, samenwerken op basis van co-creatie en dat je dus niet bang hoeft te zijn dat je het saaie werk krijgt!

Werken bij

‘Ik hou ervan om een band op te bouwen met mensen en bedrijven, maar tegelijkertijd ook van de afwisseling van verschillende bedrijven, omgevingen en opdrachten om wel te blijven leren. Bij Partners in Technology gaat dat gelukkig prima samen. Want ik kom nog steeds met regelmaat over de vloer bij klanten waar ik ruim vijftien jaar geleden ook al voor aan het werk was. Dat kan alleen maar als je een sterk netwerk van eigen eindklanten hebt waar je mee kan lezen en schrijven. En dat kunnen we zeker!’

Nieuw avontuur?!

Zie jij jezelf helemaal werken binnen onze cultuur met onze mensen en geloof jij ook sterk in de technologische mogelijkheden van SAP? Neem dan gerust contact met ons op. Want onze mensen vertellen je namelijk graag meer over hun ervaringen bij ons. Ze beantwoorden alle vragen die je maar kan hebben.

Werken bij

‘Na een paar jaar bij NS gewerkt te hebben als SAP Developer zocht ik iets anders. Een zoektocht waar ik flink werk van heb gemaakt. Eerst door te bepalen wat ik wilde, waar ik dat wilde (identiteit van het bedrijf) en de omvang van een bedrijf. Door gesprekken met verschillende consultancies aan te gaan worden dit soort kenmerken al snel duidelijk. De meeste bekende (middelgrote / kleinere) SAP partners in Nederland: ik heb er een hoop gesproken. Maar toch heb ik uiteindelijk voor Partners in Technology gekozen. Omdat ze hier goed hadden geluisterd naar mijn wensen, ambitie en hier ook een daadwerkelijk plan hadden om hier invulling aan te geven. Een club die met me meedacht. Zelfs nog voordat ik daadwerkelijk begonnen was!’

Vacature

SAP Development Consultant

Wat ga je doen? Welkom in misschien wel het grootste SAP Development Team van Nederland. Want er werken er bij…

Bekijk

Vacature

SAP Architect

Werken als Architect bij Partners in Technology betekent dat je aan het roer staat. En dat je een onafhankelijke positie…

Bekijk

Vacature

SAP Technology Consultant

Wat ga je doen? Als Senior SAP Technology Consultant ga je aan de slag voor onze eigen eindklanten waarbij je…

Bekijk

Vacature

Cloud Integratie Consultant

Wat ga je doen? Je gaat samenwerken met een aantal zeer competente Integratie Consultants die al jaren bij ons werken….

Bekijk

Vacature

SAP Consultant (ex-trainee)

Traineeship afgelopen? Heb jij een SAP traineeship doorlopen en is het bedrijf waar je zit toch net niet wat je…

Bekijk