Over ons

Over ons

De kans is groot dat je ons niet kent. We zijn misschien wel het best bewaarde geheim onder de SAP partners in Nederland. Toch is er een reden dat bekende bedrijven zoals ASICS, Leaseweb en PVH Europe ons als dé partner zien voor SAP Technology, SAP Project Management en Architectuur-vraagstukken. Wij vertellen je graag waarom!

Benut het volle potentieel van je SAP platformen

Wij vinden oprecht dat SAP gebruikers het recht hebben om het volle potentieel uit hun SAP platformen te halen. En wij helpen ze hier graag bij. Dit doen we door ons proactief en kritisch op te stellen met een scherpe blik vanuit een onafhankelijke houding. Hiermee willen we dé sparringpartner voor onze klanten zijn.

100% onafhankelijk

De beste adviezen komen vanuit onafhankelijkheid. Althans, dat vinden wij. Daarom adviseren wij graag over licenties maar verkopen we ze niet en adviseren we klanten ook bij tool of applicatieselectie maar onderhouden we hier geen betalende partnerships mee. Alles om onze onafhankelijkheid te kunnen waarborgen richting onze klanten

Pragmatisch

Ons management loopt niet in pakken, we passen geen inflatiecorrectie van 8% toe en we verbergen ons niet achter een Service Level Agreement of andere contracten. Samenwerken met Partners in Technology betekent vooral dat we met elkaar omgaan op een gelijkwaardige en pragmatische manier waarin we elkaars belangen continu begrijpen en centraal stellen. Wij vinden namelijk dat we naast onze klanten moeten staan. Niet tegenover.

Onze kernwaarden

Bij Partners in Technology hebben we drie kernwaarden hoog in het vaandel. Dat zijn authenticiteit, eigen verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid. Kijk er daarom niet vreemd van op als één van onze consultants bij jou aan komt lopen in een hoodie en een discussie met je opstart over een procesverbetering waar hij een andere gedachte bij heeft. Of je nu IT Manager of Directeur bent, onze consultant zal er niet voor terugdeinzen om ook jou te voorzien van ongevraagd advies over waar het volgens hem of haar beter kan.

Onze klanten

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons