Integratie

Integratie

Binnen organisaties worden steeds meer applicaties gebruikt om processen en beslissingen te ondersteunen. Om te kunnen garanderen dat processen geruisloos lopen en de juiste beslissingen worden genomen is het belangrijk dat de integratie tussen deze applicaties goed is geregeld. Integratie wordt steeds meer een key factor voor organisaties.

Onze visie

Door data sneller en van betere kwaliteit op de juiste plekken beschikbaar te hebben kan een voordeel gecreëerd worden voor klanten of ten op zichtte van concurrenten. Wij kijken niet alleen hoe bedrijven deze integratiestromen optimaal in kunnen zetten, maar we zorgen er ook voor dat dit een overzichtelijk, beheersbaar en duurzaam geheel wordt.

Wat doen we

Wij helpen bedrijven met het in kaart brengen van huidige integratiestromen en het opzetten van nieuwe integratiestromen. In een notendop: we zorgen graag voor overzicht en vlekkeloze communicatie. Ook houden we ons bezig met integratiearchitectuur waarbij we klanten adviseren welke integratietool het beste geschikt is voor welk bedrijfsproces.

SAP PO/PI/CPI

Werk je op dit moment nog met PI/PO en wil je naar CPI? Dan helpen wij je met een mogelijke migratie. Want onze Integratie Consultants zijn zowel bedreven in de on-premise als cloudoplossingen van SAP. Hierbij gaan we kundig en nauwkeurig te werk. Het kan daarom maar zo zijn dat we je adviseren om niet alle interfaces naar CPI over te zetten omdat er juist andere tools zijn die deze stroom beter faciliteren.

SAP Integration Suite

De SAP Integration Suite is de nieuwe omgeving van SAP waarin o.a. cloudintegratie, maar ook API Management is ondergebracht. Zo is SAP CPI nu nog een veelvoorkomende term, maar zal deze gauw verdwijnen en onderdeel uitmaken van de SAP Integration Suite.  De SAP Integration Suite omvat tal van tools en methodologieën om niet alleen integratiestromen op te zetten maar ze ook in kaart te brengen. Wij helpen klanten bij hoe ze gebruik kunnen maken van de SAP Integration Suite binnen hun organisatie.

Non SAP Integratie tools

Naast SAP integratietools adviseren wij, zeker bij Architectuuropdrachten, ook bij non-SAP integratietools zoals Dell Boomi en Mulesoft.

Meer weten over Integratie? We helpen je graag verder!

Integratie
Chris Tegelaar Managing Director