Project- & Interimmanagement

Project- & Interimmanagement

Of het nu gaat om het aansturen en realiseren van een project of zelfs het aansturen van een gehele afdeling, wij geloven in eigenaarschap. Dat betekent dat we onze rol hierin uitermate serieus nemen en verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat. Want dat is wat telt.

Onze visie

Wij vinden dat het managen van SAP projecten en het managen van SAP teams draait om finesse en ervaringsdeskundigheid. Zo hebben onze Project Managers en Interim Managers aan beide kanten van de tafel gezeten waarbij ze zich volledig kunnen inleven in alle stakeholders en betrokkenen. Zo geloven wij dat de ideale (project) manager genoeg inhoudelijke kennis van SAP heeft om zich niet het kaas van het brood te laten eten, maar juist meer gericht is op de mens en de structuur om zo doelstellingen te bereiken.

Wat doen we

Wij managen projecten en teams waarbij SAP de core is. Zo realiseren we projecten op het gebied van Digitalisering, Robotisering, Cloud en S/4HANA, maar sturen we als Interim Managers ook teams aan vanuit een meer vast karakter waarin beheer ook een rol heeft. Daarbij beperken we ons overigens niet tot de technische kant van SAP; onze managers zijn ook bedreven in het aansturen van functioneel SAP consultants.

Methodieken

Vergeet Prince2. Want voor Project Management bouwen wij namelijk volledig op PMI (Project Management Institute): de internationale norm voor Project Management. Daarnaast werken we zowel Waterfall als d.m.v. Agile Project Management en vervullen we ook posities als Agile Coach en Scrum Master.

Meer weten? We helpen graag verder!

Project- & Interimmanagement
Chris Tegelaar Managing Director