SAP Application Management

SAP Application Management

Systeemlandschappen van SAP gebruikers worden steeds groter en steeds complexer. Zo zien we niet alleen een toename in gebruikers en mogelijkheden, maar ook een grotere diversiteit aan applicaties en bovendien een gedeeltelijke verschuiving naar de cloud. Als SAP gebruiker kan je dan snel het overzicht verliezen in de mogelijkheden die deze verschuiving met zich meebrengt. Daarnaast heb je als SAP gebruiker te zorgen dat het huidige SAP landschap up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen die SAP voorschrijft.  Hoe zorg je hierbij voor continuïteit en beheersbaarheid? 

Onze visie

Onze SAP Technisch Architecten en Consultants vinden dat SAP beheer meer is dan alleen het draaiende houden van systemen en applicaties. Wij richten ons namelijk op de toekomst en zorgen er dus voor dat we alles weten over security, cloud en architectuur om onze klanten op dit vlak zo goed mogelijk te kunnen informeren, begeleiden en adviseren.  

Wat doen we

Wij houden ons bezig met Technical Application Management van SAP en gerelateerde non-SAP applicaties in on-premise, hybride en cloudomgevingen. We monitoren bedrijfsprocessen, begeleiden change processen en zorgen met technische architectuur en governance voor inzicht en control. Op die manier zorgen we ervoor dat onze klanten overzicht hebben en houden en bovendien erg snel kunnen ingrijpen wanneer het een keer mis gaat.  

SAP Solution Manager / SAP Cloud ALM

Veel SAP gebruikers maken nu nog gebruik van SAP Solution Manager waarbij met name Change and Release Management (ChaRM), Job Management en System- en Application Monitoring worden gebruikt. Wij helpen bedrijven om dit zowel technisch als functioneel in te richten en te onderhouden. Ook adviseren we bij de migratie naar de cloudvariant van SAP Solution Manager: SAP Cloud ALM. 

Meer weten over onze ervaring en kennis? We helpen je graag verder!

SAP Application Management
Chris Tegelaar Managing Director