Leaseweb zoekt samenwerking met Partners in Technology voor Agile SAP-implementatie

Leaseweb zoekt samenwerking met Partners in Technology voor Agile SAP-implementatie

persbericht

Leaseweb, één van de meest vooraanstaande hostingbedrijven in Nederland, is een samenwerking aangegaan met SAP-partner Partners in Technology. De samenwerking is geformaliseerd in een SAP in Service partnership, die als doel heeft om Leaseweb te ondersteunen bij het vormgeven van haar nieuwe SAP-omgeving.

De implementatie van de nieuwe SAP-omgeving gebeurt volgens de Agile-methode, waardoor elke twee weken een release plaatsvindt. In het kader van de SAP in Service-partnership werken de technische specialisten van Partners in Technology nauw samen met de functionele specialisten en de zakelijk verantwoordelijken van Leaseweb. Samen geven ze vorm aan de ontwikkeling van nieuwe diensten voor het SAP platform.

Leaseweb en Partners in Technology werkten al sinds medio 2017 samen, maar hebben er nu voor gekozen om de samenwerking vast te leggen. Svenja de Vos, CTO van Leaseweb, legt uit: “Met dit partnership creëren we continuïteit op het gebied van SAP Development & Integratie. We versterken ons met mensen die onze systemen en processen kennen en daarmee goed kunnen meedenken en bouwen aan duurzame oplossingen.”

Ook voor Partners in Technology is het partnership belangrijk. René Zwezerijn, Managing Director bij Partners in Technology, licht dat alsvolgt toe: “Iedereen wil graag nieuwe klanten. Wat je eigenlijk zoekt, is een klant die goed bij je past. Één waarmee je dezelfde kernwaarden kunt delen en waarbij je het verlengstuk van de organisatie van de klant bent. Dan voeg je pas echt wat toe. Met Leaseweb hebben we deze samenwerking gevonden en daar ben ik hartstikke blij mee. Het is een verrijking voor ons netwerk.