ASICS trotse gastheer van SAP in Service Communitydag op 9 september 2022

ASICS trotse gastheer van SAP in Service Communitydag op 9 september 2022

ASICS behoort zonder meer tot de meest sexy bedrijven ter wereld. Miljoenen sporters gebruiken ASICS namelijk om hun sportprestaties naar een hoger niveau te tillen. Maar hoe doet ASICS dit zelf? Hoe zorgen ze er bijvoorbeeld zelf voor dat ze met hun SAP landschap naar een hoger niveau komen?

Paul John Bakker (VP Global Enterprise Solutions) zet op 9 september 2022 de deuren wagenwijd open voor de SAP in Service Community van Partners in Technology. Samen met zijn team vertellen ze hét verhaal over hun SAP landschap, de organisatie en vooral ook hoe ze alle uitdagingen het hoofd bieden waarbij ze met name inzoomen op een wel heel bijzonder en impactvol project: de migratie van SAP HEC naar AWS. Eerlijk, rauw, persoonlijk en uiterst authentiek!

Waarom kies je ervoor om de deuren op deze manier open te zetten?

‘Ik ben trots op het bedrijf, trots op het team en vooral ook trots op wat we de afgelopen jaren hebben neergezet. En dat verhaal mag en moet verteld worden wat mij betreft. Ondanks dat we wereldwijd een best groot en bekend bedrijf zijn, staan we niet vaak op de bühne. Maar toen we de samenwerking met Partners in Technology aangingen en zij ons vroegen om ons verhaal te houden voor hun klantengroep, waren we wel getriggerd. Bovendien waren de vorige edities bij Port of Rotterdam en meest recent nog bij PVH Europe. Dan mogen wij niet ontbreken in het rijtje toch?’

Wat gaan jullie met onze community delen?

‘We hebben een heel gaaf SAP landschap. Dat is ongetwijfeld voor iedere SAP gebruiker altijd weer interessant om te horen. Maar hoe gaaf ons landschap ook is, alles heeft zijn uitdaging. Dat geldt zeker ook voor ons. En juist deze uitdagingen wil ik tijdens deze middag met de community bespreken waarbij we de interactie met ze op willen zoeken. Meest bijzonder en meest interessant onderdeel van deze dag is misschien wel het onderdeel dat Anil Kumar (Architect) en Stefanie van de Vuurst (Global Head of SAP Services and Operations) gaan presenteren: onze migratie van SAP HANA Enterprise Cloud naar AWS.

Waarom is dit zo bijzonder?

‘Nou ik denk omdat we één van de eersten zijn die in één klap global naar alles live op AWS zijn gegaan. Je kunt je voorstellen dat dit een enorme operatie die veel van ons heeft gevraagd. Deze dag laten wij met alle plezier zien hoe dit is gegaan, waarom we het hebben gedaan EN wat het ons allemaal heeft opgeleverd tot dusver.

Over de SAP in Service Communitydag

De SAP in Service Communitydag is een jaarlijks besloten event voor SAP in Service klanten van Partners in Technology. Jaarlijks geeft één van de klanten een kijkje in de keuken voor gelijkgestemden waarin het eerlijke en rauwe verhaal voorop staat. Ben je SAP gebruiker en heb je interesse om deze dag bij te wonen of te hosten? Neem dan contact op met Chris Tegelaar (Commercial Director) via ctegelaar@partnersintechnology.nl.