PVH Europe BV en Partners in Technology in line-up van VNSG Developersdag 2023

PVH Europe BV en Partners in Technology in line-up van VNSG Developersdag 2023

Op 26 september aanstaande zullen Jildo Sterk (Head of IT Platforms, PVH Europe BV) en Ron van der Sterren (Senior Integration Architect, Partners in Technology), samen op het podium staan tijdens de VNSG Developersdag van dit jaar. Van origine hét event voor SAP Developers, maar inmiddels breder, groter en daarmee aantrekkelijker voor alle SAP professionals met interesse in SAP technologie. En zeker voor die laatstgenoemde groep staan Jildo en Ron er dit jaar met hun case over Integratie bij PVH.

Klantcase PVH

Business benefits als uitgangspunt bij de migratie van SAP Process Orchestration (PO) naar andere integratieplatformen

De end of maintenance van SAP Netweaver 7.5 komt langzaam in zicht en dat betekent dat ook SAP PI/PO vervangen moeten worden. Volgens de SAP Roadmap is de migratie van SAP PI/PO naar SAP Integration Suite de meest logische stap. En doordat SAP steeds meer tools beschikbaar heeft ook de meest snelle optie. Maar de vraag is of dit ook de meest waardevolle keuze is. Want stel dat je huidige integratielandschap al een behoorlijke ‘brei van spaghetti’ is, wat levert de migratie van SAP PO naar SAP CPI dan per saldo op?

Jildo: ‘Precies, deze case gaat heel concreet over het creëren van business benefits’.

ISA-M als kompas in de roadmap van PVH

De aankondiging van de uitfasering van SAP PI/PO was de trigger om opnieuw naar de integratiestrategie van het bedrijf te kijken en te herijken. Door de trends van afgelopen jaren waren er namelijk veel functionaliteiten ingevuld door applicaties in de cloud, wat nieuwe integratie patterns met zich mee heeft gebracht. Ook zijn er diverse nieuwe apps ontwikkeld die gekoppeld zijn met backend systemen. De vraag is of dit wel op een consistente en gewenste wijze is gebeurd en welke mogelijkheden er concreet zijn om dit in de toekomst te verbeteren. Hierbij wordt door Ron nadrukkelijk stilgestaan bij hoe Integration Solution Advisory Methodology (ISA-M) in dit traject wordt toegepast.

Reis naar waardecreatie

Jildo en Ron nemen de deelnemers van deze middag uitgebreid mee in hun reis naar een duurzaam en waardevol integratielandschap bij PVH. Zo geven ze inzicht in het huidige landschap en laten ze ook zien welke stappen ze tussentijds genomen hebben op het gebied van o.a. datacollectie, processen, stakeholdermanagement en vooral hoe de scope van het project uiteindelijk toch groter, omvangrijk, maar ook meer impactvol werd. Van de aanpak tot het optuigen van de projectorganisatie en van alle afwegingen die zijn gemaakt tot het proces hierna. Een eerlijke en open klantcase vanuit de visie om anderen te inspireren om meer uit je integratielandschap te halen!

Meer weten? Bel ons gerust!

PVH Europe BV en Partners in Technology in line-up van VNSG Developersdag 2023
Chris Tegelaar Managing Director